A menstruációs görcs és fájdalom csillapítása

Buscopan - Treating menstrual pain

"Nagyon szeretek vitorlázni, ezért korábban mindig aggódtam, ha regatta idején jött meg a havi vérzésem. Most már viszont nem kell attól tartanom, hogy ’hajótörött’ lesz belőlem a görcsök miatt." Mónika (24 éves)

A menstruációs görcsök okozta fájdalom kezelésére több módszer is létezik.

Az erős görcsökkel járó menstruációs fájdalom hatékonyan csillapítható görcsoldóval (a környező hasi szervek fájdalmas görcseinek enyhítése céljából). A Buscopan® Forte tabletta hatásos, recept nélkül is kapható görcsoldó gyógyszer, ami a menstruációs görcs és fájdalom gyors és hatásos enyhülését hozza.

Enyhébb fájdalomnál melegvizes palack vagy fürdő is segíthet a hasi izmok lazításában. Egyéb gyógymódok is vannak még, melyeket a nők évek óta alkalmaznak a menstruációs fájdalom csökkentése céljából. Ezekről bővebben a honlap Tanácsok című fejezetében olvashat.

Ha úgy találja, hogy a menstruációs görcsös fájdalom váratlanul erősödik, láz, testsúlycsökkenés vagy egyéb szokatlan tünet kíséri, kérjük, keresse fel nőgyógyászát!

Így hat a Buscopan® Forte tabletta

Buscopan® Forte tabletta, melyet a Duboisa növényből állítanak elő, célzott hatást fejt ki. A Buscopan® Forte bevont tabletta hatóanyaga – mely bevált görcs-és fájdalomcsillapító – enyhíti a méhösszehúzódások okozta fájdalmat, ugyanakkor a vastagbél és a vékonybelek fájdalmas görcseit is csökkenti, melyek gyakran a menstruációs fájdalom kísérői. Így a Buscopan® Forte célzottan, gyorsan és hatásosan enyhíti a menstruációs görcsök okozta fájdalmat, anélkül, hogy a szervezet természetes menstruációs ritmusába beavatkozna.

Buscopan - How it works

Hogyan hat a Buscopan® Forte?

A Buscopan® Forte aktív hatóanyaga egy Ausztráliában őshonos növényből, a Duboisia leveléből származik.